logo
A powerful architecture & Construction theme. Construct your website in the perfect Ratio.
Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula
info@stephenjonesassociates.com
Call us 0418 866 784

Hunters Hill House

Stephen Jones / Hunters Hill House

Hunters Hill House

Waterfront home designed within Hunters Hill Councils stringent design guidelines that dictate towards more traditional forms. The site faces south west on a significantly sloping site. A focal point the floating entry corridor adjacent to the garage, is set at the upper level bedroom zone
with a curved stairway leading down into a double ceiling height family room that allows year round controlled direct morning sun. The dining and living areas one set three steps below the centrally located kitchen and family room, allowing clear water views from all living spaces. The master bedroom and balcony provides a large cantilevered element over the outdoor space off the dining area, providing afternoon shade and drama into the design. A simple pallet of white painted render, natural timber and raw aluminium combined within meticulously designed landscape makes for a highly functional “sleeper” design.

Category:

Residential